Online training Klaar met die Kwetsbaarheid?!

training klaar met die kwetsbaarheid
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€499,00

Je eigen kwetsbaarheid zien, waarderen en krachtig inzetten

Wat zou je doen als je wist dat je zelfverzekerd door het leven zou kunnen gaan?
Dat je weet wat je kunt en je jezelf niet meer afvraagt of je wel goed genoeg bent?
Dat je zelfbewust keuzes kunt maken en grenzen aan kunt geven?

Misschien is het de tijd om een stap te zetten in je ontwikkeling. Om de potentie die in je ligt eruit te halen. De online training Klaar met die Kwetsbaarheid?! is de training die je helpt om je eigen kwetsbaarheid zien, te waarderen en krachtig in te zetten. Zo kun je emoties voor je te laten werken en je kun je vanuit vrijheid je keuzes maken.

Ontdek tijdens de training Klaar met die Kwetsbaarheid?!:

 • Hoe je zelfverzekerd door het leven kunt gaan
 • Wat je kunt, en niet constant jezelf afvraagt of je wel goed genoeg bent
 • De potentie die in je ligt!
 • Hoe je de angst die in je leeft aan kunt kijken én overwinnen
 • Hoe jouw innerlijke criticus je grootste fan wordt
 • De kracht van jouw kwetsbaarheid, in plaats van het als je zwakte of valkuil te zien
 • Hoe je grip krijgt op je emoties, zodat je grip op je leven krijgt
 • Hoe je de momenten herkent wanneer je niet in je kracht staat. Juist dan kun je het erkennen en voorkomen.

Je ontvangt 12 momenten om te bouwen aan je groei!

De training Klaar met die Kwetsbaarheid?! bestaat uit:

 • Een schriftelijke intake, zodat wij weten waarin je zou willen groeien
 • Jouw 7LIFE assessment
 • 1 webinar
 • 8 online lessen, waarbij je elke week 3 uur bezig bent met de online les én de verwerkingsopdracht die behoren bij deze les.
 • 2 coachgesprekken met de coach die tijdens jouw proces met je oploopt, indien gewenst kun je een VIP pakket aanschaffen waarbij je drie extra coachgesprekken boekt.

In totaal stap je een proces in van 10 weken en ga je zo in 2,5 maand samen met een coach aan de slag met jouw proces.

Tijdens deze training krijg je de tools en inzichten in handen voor persoonlijke groei!

Hoe het werkt?

 1. Meld jezelf aan voor de online training Klaar met die Kwetsbaarheid?! en ontvang de bevestigingsmail met daarbij de vragen voor de schriftelijke intake. Hier kun je jouw persoonlijke leer- en ontwikkelpunten en/of vraagstukken opschrijven en naar ons toesturen.
 2. De webinar kun je kijken als mooi begin van jouw ontwikkeltraject.
 3. Binnen 3 werkdagen ontvang je jouw toegang tot het 7LIFE assessment. Het kost je ongeveer een uur om het assessment in te vullen.
 4. De terugkoppeling van jouw assessment met jouw coach is het startmoment van jouw proces, na dit gesprek kun je beginnen met de online les binnen onze online academy. De coachgesprekken plan je in overleg met je coach in.
 5. De weken na je eerste terugkoppeling volg je elke week een online les en de daarbij horende opdrachten. Samen met je coach maak je nog 1 of 3 (VIP pakket) vervolg afspraken. Mocht je behoefte hebben aan meer sessies met je coach, dan kun je die erbij boeken. In dit pakket zitten 2 gesprekken bijgesloten.

Kortom

Na de training Klaar met die Kwetsbaarheid kun je je eigen kwetsbaarheid zien, waarderen én krachtig in zetten. Zowel in je werk- en privé leven, wat een verrijking is voor jezelf én de mensen om je heen!

VIP traject:
Je kunt ook het VIP traject aanschaffen, waarbij je 3 extra coachgesprekken bijboekt. Zo heb je om de 2 weken een gesprek met je coach, in plaats van aan het begin van het traject en aan het einde.

On demand

We bieden de training on demand aan. Dat betekent dat je de training kunt starten vanaf het moment dat je het aangeschaft hebt.

De trainers van online training Klaar met die Kwetsbaarheid?!

Wij zijn Maroesja & Marije, de trainers van de training Klaar met die Kwetsbaarheid?!. Als oprichter en ontwikkelaar van het 7LIFE model kan Maroesja jou echt alle ins en outs vertellen, bovendien heeft ze zoveel dames gesproken in de ontwikkeling van haar boeken dat ze zoveel verhalen kan vertellen van andere vrouwen die jou voorgingen. Marije van den Berg – oprichter van de Be Excellent academy – doet niets liever dan vrouwen in haar kracht zetten en uitnodigen om zichtbaar te zijn. Vanuit haar jarenlange ervaring als spreekster en trainster zal ze je meenemen in jouw proces.