Van Rauw Naar Wow – online training

van rauw naar wow marije van den berg
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij de online training VAN RAUW NAAR WOW

Ik wens je een bijzondere reis toe waarin ik je mag uitnodigen en inspireren om jouw proces aan te gaan. Geen enkel proces is gemakkelijk, misschien wel juist omdat je niet precies weet wat je tegemoet treedt, wat je allemaal tegen gaat komen en hoe lang jouw proces gaat duren. Tijdens mijn proces leerde ik dat God nooit haast heeft en dat Hij alle rust en vrede heeft om de reis te voleinden.

Ik wil je aanmoedigen om veel te schrijven tijdens jouw proces. Wat leer je? Wat ontdek je? Wat zijn de Bijbelteksten, liedteksten of gedachtes die je van God mag ontvangen? Wellicht ben je hier nog niet bekend mee, maar wanneer je aan een bemoedigende tekst denkt of wanneer er een gedachte in je opkomt die je Bijbels kunt onderbouwen, mag je dat ontvangen als een mooie bemoediging die God wil geven in jouw proces. Zo vroeg ik op Palmzondag 2018 in gebed wat God tot mij wilde zeggen, waarna ik de tekst uit Mattheus 28 in gedachten kreeg: “Ik ben met je, alle dagen, tot in de voleinding van de wereld.” Dat is tot op vandaag zo’n bemoediging!

Benodigdheden:

  • Journal of dagboek.
  • Boek VAN RAUW NAAR WOW.
  • Mensen om je heen die voor je bidden, doe dit proces niet alleen.

Een van de meest troostrijke dingen vond ik dat ik wist dat God met alles bekend was. Zelfs als er dingen waren waar ikzelf geen woorden aan kon geven, wist ik me gekend door Hem. Bovendien wist ik dat Hij me voorging en me zou leiden op de onstuimige wegen.

 

De HEERE is mijn Herder,

               mij ontbreekt niets.

Hij doet mij neerliggen in grazige weiden,

               Hij leidt mij zachtjes naar stille wateren.

Hij verkwikt mijn ziel,

               Hij leidt mij in het spoor van de gerechtigheid,

                              omwille van Zijn Naam.

Al ging ik ook door een dal vol schaduw van de dood,

               ik zou geen kwaad vrezen, want U bent met mij;

Uw stok en Uw staf,

               die vertroosten mij.

U maakt voor mij de tafel gereed

               voor de ogen van mijn tegenstanders;

U zalft mijn hoofd met olie,

mijn beker vloeit over.

Ja, goedheid en goedertierenheid zullen mij volgen

               al de dagen van mijn leven.

Ik zal in het huis van de HEERE blijven

               tot in lengte van dagen.

– Psalm 23 vers 1-6

Geloof je dat God jou leidt? Dat Hij je voedt en laaft? Dat je niet bang hoeft te zijn, hoe donker of hoe duister bepaalde stukjes uit je proces ook zijn?

 

VIP coachtraject: Indien jij gekozen hebt voor het VIP coachtraject, met het 7LIFE assessment en 5 coachgesprekken, ontvang je meteen bij de inlogcode voor deze online training de inlogcode voor jouw 7LIFE assessment. We nemen tevens contact met je op  om het eerste coachgesprek in te plannen. Deze kan plaatsvinden na Module 1 VAN RAUW NAAR WOW. Wil je toch graag dat Marije of een andere coach met je oploopt? Neem dan contact met ons op via info@marijevdberg.nl.